Pandispan

de ianculubita in Prajituri, 15 Iul 2013 | 5695 vizualizari

 

Clasic veti spune;asa este dar eu cum fac foarte rar spre deloc,mi se pare ceva nou si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri faina
  • GLAZURA
  • 50 g unt
  • 100 g ciocolata menaj
  • 2 cesti frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si zahar apoi amestecand cu o spatula galbenusurile frecate cu ulei si faina cernuta. Rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30 minute, fara de deschidem usa cuptorului

In frisca lichida pe foc mic dizolvam ciocolata, cu unt, dam deoparte iar dupa ce s-a racit putin batem cu telul si rasturnam peste pandispanul scos din tava. Deasupra eu am pus cocos colorat

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni si frisca