Oua umplute - Soricei

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2012 | 7608 vizualizari

 

Se simte parfum de sarbatoare in aer....mai este putin si Sfintele Paste se apropie :)
Un aperitiv haios si gustos pentru masa de Paste, adorat in special de copii.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • branza slab sarata
  • unt
  • mustar
  • iaurt
  • ridiche
  • masline
  • patrunjel

(cantitatile nu le pot scrie deoarece am pus dupa gust)

Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute - Soricei:

Ouale spalate, fierte si racite le-am decojit si taiat pe lung in doua parti egale.
Intr-un castron am pus galbenusurile impreuna cu putina branza maruntita, o lingurita de unt la temperatura camerei, putin iaurt si putin mustar. Toate acestea le-am amesteca bine pana ce au devint o pasta.
Cu pasta obtinuta am umplut fiecare jumatate de ou.
Din felii de ridiche am formam urechile soriceilor.
Pentru ochi am folosit masline.
Pentru codita, frunze de patrunjel.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute - Soricei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:58

frumosi soriceii

bubulina44 1

02.04.2012, 22:22

Ma gandeam ca e de anul trecut dar oricum...abia astept lilicacul...ne intrecem la decoruri cu liliac Te pup!

Lorra 1

02.04.2012, 23:47

Mersi Diana
Bubulina, se pare ca amandoua iubim liliacul asa ca asteptam sa se de-a startul cand o inflorii copacul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton