mi-a venit aceasta idee de-a schimba un pic reteta ,mi-a zis de de ce nu pot fi un pic aromati acesti nuggets ce ne plac mult ,...nu stiu voua dar noua ne plac la nebunie .
In primul rand am pregatit pieptul de pui fara piele bineinteles, l-am taiat bucatele perfecte pt nugghets si l-am lasat deoparte.
Separat am pus toate ingredientele in instrumentul de lemn (scuze dar nu mai stiu cum se numeste ) pt usturoi si le-am pisat bine pana s-a format o pasta (vezi imagine 2). Aceasta pasta am amestecat-o cu laptele si ouale bine batute si am introdus bucatelele de piept de pui si am lasat la macerat cam vreo 3 ore. Apoi am amestecat faina, pesmetul si cascavalul si le-am tavalit prin compozitie. Le-am prajit pe o parte si pe cealalta, le-am asezat pe un prosop de hartie de bucatarie si optional se pune cascaval deasupra pt decor .
Se servesc calzi sau reci dupa preferinta.
1
Recomand o salata de rosii proaspete cu un pic de ulei de masline si ridichi rosii.