Muschi de purcel la cuptor

de Irina in Porc, 29 Apr 2009 | 49971 vizualizari

 

Am aici un alt fel de friptura. Secretul ei e sosul marinat in care tin carnea inainte.

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele pentru marinata:
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • o lingura de boia de ardei
  • cateva fire de cimbru proaspat
  • cativa catei de usturoi
  • sos de soia sau de stridii
  • zeama de la o portocala
  • 2-3 linguri de otet balsamic
  • cateva ciuperci champignon taiate felii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de purcel la cuptor:

Se cresteaza muschiul, se asaza frumos intr-o tava, se adauga marinata si se lasa cateva ore la fragezit. Se poate pune direct in cuptor daca timpul va preseaza, am incercat si asa, dar e mult mai gustoasa daca a stat macar o vreme la marinat. Iata rezultatul final!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de purcel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]