Mancare de fasole pastai, la Multicooker

de Ina in Mancaruri de post, 20 Dec 2014 | 7379 vizualizari

 

O mancarica usoara, gustoasa si la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai ( eu am avut congelata )
  • 1 ceapa
  • un morcov
  • 400 g rosii in bulion / zarzavat
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole pastai, la Multicooker:

Ceapa si morcovul se curata, se toaca marunt si se pun in vasul de la multicooker, impreuna cu 3-4 linguri cu ulei  si un praf de sare.

Se porneste multicooker-ul pe program stew. Cand ceapa devine translucida se adauga o ceasca cu apa si rosiile in bulion, tocate sau pasate, lasand in continuare sa fiarba.

Dupa 10-15 minute adaugam  fasolea pastai si inchidem iar capacul.

Cand programul se termina, scoatem aparatul din priza, apoi adaugam patrunjel verde tocat si potrivim gustul de sare si piper.

Noi am servit alaturi de chiftele din soia. 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si fasole din conserva, sau proaspata

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole pastai, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole