Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

de Bucataras in Mancaruri de legume, 14 Mar 2025 | 517 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       


      Dacă vrei o rețetă gustoasă și rapidă de post, încearcă aceste legume la cuptor într-o crustă delicioasă și aromatizată de panko. Se fac ușor și le poți servi ca și garnitură sau fel principal.
      Pentru a pregăti aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună și simplă rețetă de post, ai nevoie de următoarele ingrediente: dovlecel, vânătă, ceapă, ardei, ciuperci, ulei de măsline, pesmet panko.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:
      • 1 dovlecel zucchini
      • 1 vânătă
      • 5-6 ciuperci
      • 2 cepe roșii
      • 1 ardei gras roșu
      • 100 g pesmet panko
      • boia de ardei, praf de usturoi, oregano după gust
      • 3-4 linguri ulei de măsline
      • sare și piper
      Portii: 4
      Timp de preparare: sub 60 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:

      Cum se prepara aceste Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post:

      Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. 

      Curăță și taie ardeiul, vânăta și dovlecelul sub formă de bastonașe potrivite. Taie ciupercile în jumătăți și apoi așază toate legumele în tavă. Toarnă puțin ulei de măsline peste ele și condimentează-le cu sare, piper, praf de usturoi, oregano și boia de ardei. Presară panko și amestecă bine să se îmbrace toate legumele în pesmet.

      Curăță și taie ceapa în sferturi și pune-o în tavă, presand ușor peste pesmet. Presară restul de pesmet peste toate legumele.

      Coace totul în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru 40 de minute sau până capătă o crustă rumenă.

      După coacere, scoate tava din cuptor și lasă legumele puțin la temperat.

      Servește-le cu mare poftă, sunt delicioase, crocante, condimentate. 

      Daca ti-a placut reteta noastra "Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (3)

      vasimur 1

      14.03.2025, 10:03

      RODIMUR 1

      14.03.2025, 12:02

      Bun preparat...

      MotanLaOale 1

      14.03.2025, 14:14

      COMENTEAZA

      TOP
      utilizatori

      mirela0911

      1000 puncte

      vasimur

      602 puncte

      mihaelar63

      600 puncte

      RODIMUR

      555 puncte

      Rocsi

      438 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Oua posate in sos