Sufleu de ardei gras

de Julie in Mancaruri de legume, 21 Aug 2010 | 7294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc ardei gras rosu
  • 3 bucati ardei gras verde
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 3 oua
  • 200 g branza
  • 4 rosii potrivite
  • sare, piper, vegeta,boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de ardei gras:

Ceapa se curata ,se spala si se taie pestisori.
Se pune la calit in 2-3 linguri ulei, impreuna cu ardeiul gras si dovlecelul -taiate in cuburi mici si ardeiul iute -taiat rondele subtiri.
Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, se adauga rosiile tocate marunt,
sare, piper si boia dulce.
Se mai calesc 5-6 minute si se opreste focul.
Se lasa sa se racoreasca putin si se adauga  branza tocata in cuburi mici si ouale batute cu  sare, piper ,vegeta.
Daca branza este mai sarata, se foloseste o  cantitate mai mica de sare si vegeta.
Se pune compozitia intr-un vas termorezistent
si se da la cuptor 30-35 minute, la foc potrivit.
Se poate servi atat calda cat si rece.
Este la fel de buna! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]