Gogosari umpluti, in sos de ceapa

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2015 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari mai mici
  • 350 g carne tocata
  • 50 g orez
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • Sos
  • 4 cepe rosii
  • 400 ml amestec rosii cu ardei capia
  • 50 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti, in sos de ceapa:

Pregatim gogosarii, ii spalam, taiem capacul si scoatem semintele si nervurile. Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiat marunt, cu orezul, potrivim de sare si piper.

Umplem fiecare gogosar in parte si ii asezam intr-un vas de ceramica. Separat pregatim sosul. Ceapa o curatam taiem marunt si o calim in ulei,cand s-a inmuiat adaugam amestecul de rosii si ardei, lasam sa dea un clocot si apoi turnam peste gogosari, sa-i acopere bine, daca e nevoie mai adaugam apa.

Deasupra vasului asezam hartie de copt si bagam la cuptor cca 1 ora.Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti, in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan cu sos de ceapa