Fusilli cu ciuperci si rosii chery

de MotanLaOale in Fusilli, 24 Iul 2014 | 6633 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fusilli
  • 400g ciuperci
  • 200g rosii chery
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc
  • boia dulce
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci si rosii chery:

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.

Rosiile se spala si se taie in doua.

Se pune ceapa la calit in ulei intr-o cratita.

Se caleste 3-4 minute dupa care se adauga si ciupercile si se mai caleste 10 minute.

Se pune vegata, piper, boia dulce, si busuioc.

Se pune o cana de apa si se adauga rosiile si pasta de tomate.

Se fierbe 15-20 minute pana se ingroasa sosul cat dorim.

Se adauga zaharul si se potriveste de gust.

Pastele se fierb in apa cu sare 10 minute, se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Pastele scurse se pun intr-un vas mai mare si peste ele se toarna ciupercile si se amesteca bine.

Se repeta amestecatul 1-2 minute pana pastele absorb zeama.

Se servasc calde dar sunt bune si reci.

La servire se pot presara cu cascaval sau busuioc tocat marunt.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente dupa plac.

2

Vara sunt mai bune reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci si rosii chery" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu smantana si parmezan