Fusilli cu sos de rosii, masline si capere

de mihasara in Fusilli, 15 Ian 2016 | 4147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 100g masline fara samburi
  • 1 lingura de capere
  • 2 catei suturoi
  • 2linguri masline
  • 1 lingura mare de pasta de tomate
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, masline si capere:


1. Fierbem pastele in apa cu sare si le lasam intr-o strecuratoare sa se scurga.
2. Maslinele le taiem in felii nu foarte subtiri, caperele si usturoiul le taiem marunt.
3. Punem uleiul intr-o tigaie la incins, prajim usturoiul apoi maslinele si caperele.
4. Adaugam rosiile din cutie si lingura de pasta de tomate si 250ml apa si lasam sa fiarba    pana se leaga sosul(max 30 de minute la foc mic).
5. Adaugam pastele si amestecam.
6. Condimentam cu sare si  piper.
7. Se serveste cu parmezan presarat deasupra.

TIPS-URI

1

Daca renuntam la parmezan sunt perfecte si pentru o zi de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]