Friptura de vita la cuptor cu orez

de Sim0na in Vita, 20 Mar 2012 | 7319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa vitel
  • Delikat
  • Piper
  • Boia iute
  • Sare
  • Oregano
  • Ulei
  • Suc rosii
  • Usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita la cuptor cu orez:

Carne am transat-o… am condimentat-o si am pus-o la cuptor cu putina apa. Am lasat-o timp de o ora la foc potrivit, intorcand-o din cand in cand

Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu sucul de rosii. Am adaugat amestecul peste carne si am mai lasat la foc cca 30 min, intorcandu-le pe toate partile

Am servit alaturi de orez cu legume si rosii uscate in ulei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita la cuptor cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]