Friptura de vita

de Lau in Vita, 27 Noi 2019 | 3684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • 4 rosii
  • 1 ardei galben
  • 1 ardei rosu
  • 2 frunze de telina
  • sare
  • piper
  • condimente pentru paella
  • boia de ardei dulce
  • 1 ardei iute
  • 1 kg pulpa de vita
  • 300 g orez
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de vita:

Spalam si curatam legumele.

Intr-o oala adaugam ulei, condimente dupa gust, rosiile, ceapa taiata in 4, morcovul taiat felii, usturoiul, ardeii taiati felii, carnea taiata felii, apa cat sa acopere si punem la fiert.

Spumam de cate ori este nevoie.

Lasam sa fiarba pana ce intra usor furculita, cand este aproape gata, adaugam ardeiul iute.

Scoatem carnea pe un platou acoperit, frunza de telina si adaugam orezul, lasam sa fiarba pana ce este gata orezul.

Eu am prajit-o putin in untura pentru un plus de gust:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]