Focaccia colorata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2014 | 4168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 ml apa calduta
  • cca 300 gr. faina alba proaspat cernuta
  • 2 linmguri pasta de busuioc (busuioc+ulei+sare)
  • 1/2 conserva porumb dulce
  • masline rosii
  • rosii cherry
  • branza telemea
  • cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia colorata:

Punem drojdia intr-un castron si o lichefiem, adica o amestecam cu sarea si zaharul.

Adaugam apa calduta, semintele de in si faina.

Framantam un aluat elastic, la final adaugam uleiul de masline.

Ungem o tava cu ulei, preincalzim cuptorul la 175 grade.

Intindem aluatul cu podul palmelor (unse cu ulei) in tava.

Intindem in strat subtire pasta de busuioc peste aluat, apoi asezam din loc in loc masline, rosii, bucatele de branza telemea.

La final presaram cascaval ras si dam tava la cuptor pentru 30 minute.

Se serveste dupa preferinta: fierbinte, calduta sau rece....

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia colorata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]