Ficatei cu sos

de Dya Daniela Andrei in Ficat, 3 Iul 2014 | 8164 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficatei de pui
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 50 ml vin alb
  • un ardei capia rosu
  • o capatana de usturoi
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • cateva fire de busuioc si patrunjel verde
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, rozmarin uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu sos:

Inabusim ficateii pentru 30 de minute (am folosit programul BAKE si am adaugat apa cat sa ii acopere), dupa care adaugam uleiul si ardeiul capia, usturoiul si verdeturile tocate marunt.

Selectam cooker-ul pe functia FRY pentru 20 de minute.

Rumenim ficateii usor, ii condimentam dupa gust si adaugam vinul alb si sucul de rosii/bulionul. Inchidem capacul si asteptam terminarea programului.

Se servesc calzi, cu putina mamaliguta ar fi fost ideali. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Vinul trebuie sa fie de calitate

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu ficat la Multicooker