Dulceata de caise

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 5 Iun 2016 | 3752 vizualizari

 

Iubesc dulceata de caise, parca aduna in ea toate aromele verii.

 

INGREDIENTE

  • 800-1000 g caise;
  • 800 g zahar;
  • 3 pahare de apa.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Se spala caisele si se scot samburii, dupa care vor ramane aprox 800 g de caise. Acestea se taie apoi in bucati mai mici.

 

Se fierb apa cu zaharul, iar cand incepe sa se lege siropul, se adauga caisele. Se fierbe acum pana cand este gata siropul. Pentru a testa daca e gata, punem o picatura din siropul de la dulceata pe o farfurioara, iar daca picatura nu curge, atunci dulceata este gata.

 

Cand se raceste dulceata, se pune in borcanele pregatite dinainte si se eticheteaza.

 

Din 800 g fructe eu am obtinut 2 borcane de dulceata.

 

Pofta Buna!

 

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/dulceata-de-caise.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de caise