Dovlecei in crusta de migdale

de anca_rm in Mancaruri de legume, 2 Apr 2020 | 1999 vizualizari

 

De curand am avut la masa niste oameni tare dragi mie. Ei nu prea mananca carne, prefera legumele. Asa ca le-am pregatit pe langa altele si niste dovlecei in crusta de migdale.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei/zucchini
  • 100 gr migdale maruntite/faina de migdale mare
  • sare
  • piper
  • 1-2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in crusta de migdale:

Dovleceii ii spalam foarte bine in apa rece. Ii taiem pe lungime nu foarte grosi, dar nici subtiri.

Intr-un vas mai adanc spargem oul si il batem bine cu sare si putin piper.

Pregatim o tava mare de aragaz pe care o acoperim cu hartie de copt.

Faina de migdale o punem intr-o farfurie mai larga.

Fiecare bucata de dovlecel o dam prin ou si de acolo prion faina de migdale. Le asezam in tava.

Punem tava la copt, la temperatura de 200 grade C, in cuptorul preincalzit, pentru 15 minute.

Serviti calzi!

 

 

 

TIPS-URI

1

folositi migdale macinate sau nuca

2

in loc de oua se poate folosi lapte vegetal

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu legume