Desert la pahar

de madi_marin in Dulciuri, 23 Aug 2011 | 5861 vizualizari

 

Simplu de făcut şi delicios.

 

INGREDIENTE

  • 75 g zahăr
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 30 g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Zahărul se caramelizează. Se adaugă 100 ml frişcă lichidă şi untul şi se lasă la foc mic până ce caramelul e complet dizolvat. Se lasă să se răcească, apoi se bate cu mixerul până se obţine o cremă groasă. Se dă la frigider să capete consistenţă.

Restul de 100 ml de frişcă se bat spumă tare.

Se aşează în pahare straturi alternative de cremă şi frişcă bătută.

Se mai pot folosi pentru ornat sos de ciocolată, ciocolată rasă, orice după preferinţe.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de nuca