Crap cu ciuperci, la gratar

de Ina in Crap / Caras, 7 Dec 2013 | 6493 vizualizari

 

Si pentru ca la preparatul cu arpagic n-am putut folosi tot pestele decongelat, m-am gandit sa-mi testez noua "jucarie" :D : un gratar de aragaz de care sunt extrem de multumita : nu arde, nu face fum, nu lipeste si se curata extrem de usor :X

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de crap
  • 300 g ciuperci
  • sare
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu ciuperci, la gratar:

Incingem bine gratarul, stropim cu o lingurita de ulei si asezam feliile de peste pudrate in prealabil cu sare. Inchidem capacul si lasam la foc mic 10 minute, dupa care intoarcem bucatile de peste si mai lasam 10 minute.

Deschidem capacul si imprastiem ciupercile din conserva, scurse de zeama si presarate cu sare. Mai lasam 5 minute la foc potrivit si oprim focul.

Servim pestele stropit cu zeama de lamaie, alaturi de ciuperci si mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu ciuperci, la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii