Cotlet de porc cu fructe uscate

de Retete cu Margareta Cismasiu in Porc, 11 Mar 2015 | 3500 vizualizari

 

Un cotlet cu o umplutura un pic mai neobisnuita.Este o combinatie de gusturi,dulce cu picant.Este un aperitiv de succes care face fata cu brio oricarui mesean mofturos.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc,
  • 200 gr mixt de fructe uscate,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • sos soia,
  • aprox. 2 cm ghimbir proaspat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu fructe uscate:

Carnea se sterge bine dupa care ,cu un cutit bine ascutit,se face o gaura,de-a lungul fibrei Se rasuceste cutitul pentru a se largi cat de mult gaura formata apoi se umple cu mixul de fructe uscate. Se indeasa bine, pentru a intra cat mai multe. Capetele de prind cu cate o sobitoare. Muschiul se codimenteaza cu sare si piper si se rade ghimbirul desupra, imprastiindu-l pe toata suprafata carnii. Se unge cu un pic de ulei si sos se soia, se adauga un pic de apa, apoi se da la cuptor. Din cand in cand se unge cu sosul din tava. E gata cand e frumos rumenit.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Se inlatura scobitorile si se scoate din tava in care s-a copt.Se pune pe un platou si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci