Cordon bleu

de delia64 in Porc, 11 Mai 2014 | 7349 vizualizari

 

O mancarica gustoasa si hranitoare .
Danuta a poftit si eu cu ce am avut prin frigider am facut .
A iesit tare bun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cotlet de porc
  • 250 gr. cascaval
  • 300 gr. sunca
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Se bate cotletul cu ciocanul de snitele  , se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Se taie cascavalul si sunca feliute .

Pe fiecare bucata de carne punem o felie de cascaval si o felie de sunca si se ruleaza , se prinde cu scobitori in ambele parti ale ruloului .

Batem uale cu sare , piper si adaugam faina  .

Dam rulourile  prin faina   ,oul batut si pesmet si le prajim in uleiul incins pe ambele parti .

Se sevesc calde cu garnitura dorita , eu am servit cu cartofi la cuptor , salata verde si rosii.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]