Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

de mihaelar63 in Porc, 17 Mai 2012 | 7431 vizualizari

 

Profitati cat timpul mai permite sa preparati fripturi la cuptor . Dupa ce vine vara....
Am vazut intr-un magazin condiment de salvie cu galbenele pentru fripturi si peste . Mi-a placut ideea si mi-am preparat propriul amestec cu salvie si galbenele din gradina mea .Bio !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet porc
  • 3 rosii
  • 3 caciulii usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura salvie + galbenele uscate
  • 1 lingura piper boabe
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii:

Spalati cotletul (stiu, se spune ca isi pierde suculenta, dar altfel nu pot) si il feliati. Asezati intr-o tava teflonata .

Spalati legumele. Taiati rosiile rondele, ceapa marunt, caciuliile de usturoi jumatati si le asezati peste carnea de porc .

Presarati condimentele , piperul , sarea , si stropiti cu ulei pe deasupra .

Puneti si 200 ml apa . Dati la cuptor aproximativ 1 ora .

Serviti  friptura calda ,rumenita, insotita de o salata verde sau de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu sos de legume