Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Mai 2012 | 10277 vizualizari

 

La ciorbita aceasta mai puneam si varza verde . Unii dintre noi strmba din nas la aceasta leguma , asa ca am renuntat la ea .
Bineinteles ca nu am pierdut ocazia de a va prezenta ciorba in farfuria mea ,, de zestre '' ce o am de la bunica Irina din Horoatul-Crasnei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 rosii
  • 200 gr mazare verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 dovlecel[200 gr]
  • 1 felie telina
  • 1 pahar bulion
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel:

  1.  Spalati carnea si o taiati cuburi .
  2. Curatati si spalati legumele .Taiatil-e cubulete .
  3. Puneti totul la fiert in 3-4 l apa sarata.[eu am fiert in oala sub presiune 30 min]
  4. La sfarsitul fieberii adaugati bulionul si serviti asezonata cu patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare