Ciorba din piept de pui

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina,
  • -cateva fire leustean
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din piept de pui:

 Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare.

Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min. Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min. Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita de conopida cu carnita de pui