Ciorba din piept de pui

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 7813 vizualizari

COMENTARII (17)

madi_marin 1

12.04.2010, 12:11

foarte colorata si buna ciorbita ta....

nadina73 1

12.04.2010, 14:53

foarte buna vad ca azi toata luma a facut ciorbita cu pui ,,,,,,,,,,e grozava

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 16:25

madi, este cu zarzavaturi proaspete ......................

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 16:26

asa este ,nadina....................

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 17:56

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 17:58

hai la o portie, pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:05

SUNT PE DRUM, SA-MI DESCHIZI USA

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 18:43

usa e deschisa .................pun o portie la incalzit...................

madi_marin 1

12.04.2010, 19:05

mi se pare tare gustoasa telina frunze pusa in ciorbite in general....

izulika 1

12.04.2010, 20:24

as dori si eu o portie

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 20:25

da,da Madi .............are o aroma deosebita...................

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 20:26

cu draga inima izulika...................multam de vizita!

mihaelar63 1

13.04.2010, 04:44

nici daca era desenata nu iesea mai aspectuasa gustul sunt sigura ca e extra-bun

Bucataras Medi 1

13.04.2010, 08:07

multumesc mihaelar............................este delicioasa intradevar..................

ramo_cata 1

15.04.2010, 16:54

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:13

ramo

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 00:17

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman