Ciorba de vacuta

de Alexandra Burz in Ciorbe, 23 Iul 2015 | 7012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gulie
  • 1 telina intreaga (radacina+frunze)
  • 2 radacini de patrunjel
  • 300 gr amestec legume pt ciorba
  • 350 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

  • Curatam si spalam bine legumele.
  • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
  • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
  • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
  • Punem sare si piper.
  • Lasam sa fiarba 20-25 minute.
  • Adaugam bulionul si legumele congelate.
  • Mai lasam inca 15-20 minute.
  • Servim calda cu smantana si ardei iute.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Puteti drege cu ou si smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

24.07.2015, 14:14

Ce ciorba buna!

Gicuta 1

27.07.2015, 07:42

ce buna!

Rahela Velicu 1

12.06.2021, 08:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]