Ciorba de porc

de lilik in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 3744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne de porc
  • 3 morcovi(daca sunt foarte mari puneti 2)
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 200 gr circa  de rosii
  • 1 mana de taitei
  • 150 gr smantana
  • lapte(cat sa subtiem smantana)
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Taiem carnea cubulete si o punem cu apa la fiert.O lasam sa dea cateva clocote,ii luam spuma si punem in oala morcovul,ceapa si telina tocate.

Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,apoi lasam sa fiarba.

Cand e fiarta subtiem smantana cu lapte si o punem in oala cate putin si amestecand sa nu se branzeasca,apoi punem taiteii,potrivim de sare si piper,punem patrunjel si mai lasam pana taiteii sunt fierti.

Dupa  ce stingem focul daca ne place punem putin tarhon.

TIPS-URI

1

puneti mai multi morcovi decat la alte ciorbe pt ca ia din grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

kamy 1

07.01.2011, 15:37

buna buna

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:05

gustoasa

lilik 1

13.01.2011, 12:08

Kamy,mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba pescareasca de crap