Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 3904 vizualizari

 

  Dorind sa schimb gustul perisoarelor am pus ardei tocat in ele . Diferenta de gust o face si otetul cu leustean folosit la acrirea ciorbei .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri orez
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri leustean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 cana smantana

Perisoare :700 carne tocata piept de cocos

  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • 1 fir ceapa verde tocata marunt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos:

  1. Amestecati toate ingredientele pentru perisoare si puneti vasul la rece in frigider .
  2. Legumele se spala si se toaca cubulete .
  3.  Caliti /sotati usor legumele in ulei . Adugati 3 l apa . Sarati . Fierbeti la foc domol .
  4. Scoateti compozitia pentru perisoare de la rece si formati mici perisoare cu mainile unse cu putin ulei .
  5. puneti perisoarele la fiert avand grija ca zeama sa nu clocoteasca prea puternic .
  6. Daca zeama clocoteste prea puternic candse pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .
  7. Dupa 10-15 minute  acriti ciorba dupa gust cu leustean in otet .Piparati.
  8. Gustati si sarati/acriti/ piparati daca mai este nevoie .
  9. Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda .
  10. Serviti ciorba cu patrunjel verde si ceapa , ardei iuta , ridichi .

TIPS-URI

1

Orezul pentru perisoare se omogenizeaza mai bine daca este fiert in prealabil.

2

Perisoarele se modeleaza mai usor folosind putin ulei pe palme .

3

Daca zeama clocoteste prea puternic cand se pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui