Ciorba de perisoare

de Rocsi in Ciorbe, 2 Mai 2010 | 4542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • o legatura patrunjel
  • marar
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei verde
  • sare
  • piper
  • 1 cub knorr
  • bors
  • apa
  • smantana
  • pentru perisoare:
  • 350 gr carne tocata amestec
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • 1 lingura orez fiert
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Intr-o oala nu prea mare se pune pe jumatate apa.

patrunjelul,mararul si ceapa verde se spala bine si se toaca marunt.

morcovul se curata,se spala si se taie rondele.

ardeiul se curata de seminte,se spala si se taie cubulete.

legumele taiate se pun oala pentru ciorba si se adauga si cubul knorr.

se fierb cam 15 min .

intre timp facem perisoarele.

carnea tocata se amesteca cu ouale,lingura de orez fiert,patrunjel verde tocat foarte marunt,sare si piper dupa gust.

se amesteca bine compozitia.

dupa ce ciorba a fiert 15 min,se da focul mai mic,se fac perisorele si se pun in oala usor.

apoi dam focul putin mai mare si lasam sa fiarba pana sunt perisoarele gata.

la urma adaugam bors dupa gust,sare si piper(eu am pus si cateva bucati de fidea).

mai dati cateva clocote si inchideti.

se serveste cu smantana si verdeata pe deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2010, 08:23

nu am papat niciodata cu smantana, dar cred k are un gust deosebit, data viitoare asa o fac

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:21

preferata mea5 furci,sau ma bine zis 5 linguri

Rocsi 1

31.05.2010, 19:05

multumesc de furculite

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla de Ciorba de pui a la grec, bucurie gustativa intr-o reteta simpla si usor de preparat