Ciorbă de curcan cu legume

de sergentlacratita in Curcan, 18 Mar 2014 | 7336 vizualizari

 

Una dintre primele mancaruri pe care am invatat sa le fac :)

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g carne de curcan (eu am avut aripi)
  • 2 morcovi potriviţi
  • 1 buc rădăcină pătrunjel
  • 1 ceapă uscată
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 roşii
  • 50 g tăiţei
  • 1 ou
  • sare după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de curcan cu legume:

Legumele se spală, se curăţă şi se taie mărunt. Carnea se pune la fiert  într-un vas de cca 4 litri, cu apă şi sare. În timpul fierberii se spumează. Se adaugă morcovii, rădăcina de pătrunjel, ceapa uscată şi se lasă să fiarbă la foc mic. Când rădăcinoasele sunt aproape fierte, se adaugă roşiile şi ceapa verde. Spre sfârşit se pun tăiţeii, se mai lasa 5 minute, se stinge focul şi se adaugă oul bătut. Se serveşte garnisită cu frunze de pătrunjel şi, după preferinţă, cu crutoane, smântână etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan, cu taitei