Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa

de Rahela Velicu in Ciorbe, 20 Dec 2017 | 3807 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa.
"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 1 pastarnac
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 linguri bulion sau rosii in bulion pasate
  • stevie, eu am avut congelata
  • sare
  • leustean

Pentru taietei:

  • 1 ou mediu
  • 5 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa:

Punem carnea de curcan la fiert impreuna cu ceapa tocata cubulete si o lasam 25-30 de min. Adaugam pastarnacul taiat rondele, cartofii taiati cuburi, stevia ( eu am avut congelata) si rosiile pasate si lasam in continuare la fiert. Pregatim si taieteii din ou cu cele 5 linguri de faina. Aluatul nu este moale si nici lipicios.

Presaram faina pe blatul de lucru si deasupra alatului si il intindem intr-o foaie cat putem de subtire. Rulam foaia intinsa si taiem cat se poate de subtiri taieteii. Ii rasfiram si ii punem in ciorba la fiert.

Cand sunt si taieteii fierti, adaugam si leusteanul tocat.

TIPS-URI

1

Taieteii se taie cat mai subtir caci se vor umfla.

2

Pentru a fierbe mai repede carea de curcan, daca este nevoie, adaugati 1 lingurita de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu stevie si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume