Ciorba de cartofi cu afumatura

de Panacris in Ciorbe, 14 Mar 2012 | 5772 vizualizari

 

Inca mai merge ciorba de cartofi cu afumatura savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • carne afumata
  • cartofi rosii
  • ceapa galbena
  • morcovi
  • ardei gras rosu
  • ulei de masline
  • apa sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat 
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu afumatura:

Carnea afumata se spala bine, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Se adauga la ceapa, morcovii, cartofii  si ardeii curatati si tocati in cubulete, lasandu/se la fiert cca. 5 minute. Se adauga la amestecul de legume, carnea fiarta se asezoneaza de sare. boia si piper, se completeaza cu cca. 2 litri de apa si se lasa la fiet la foc potrvit cca. 35 de i minute, neacoperit. Se serveste fierbinte cu smantana si verdeata proaspata tocata marunt.

TIPS-URI

1

cantitatea ingredientelor se stabileste in functie de fiecare familie

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]