Ciorba ardeleneasca de porc

de nico15 in Ciorbe, 23 Oct 2012 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de porc
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • tarhon proaspat
  • 150 ml de smantantana
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml de otet
  • 50 g de orez
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de porc:

Carnea se spala si se va portiona, dupa care se vor spala din nou bucatile de carne, pentru a indeparta oasele care s-au spart. Legumele se curata, spala si taie marunt. Tarhonul verde(proaspat) se spala, se curata, se opareste si se taie. Orezul se alege si se spala. Ceapa se curata se spala si se taie marunt.

Ouale se dezinfecteaza si se separa. Carnea se pune la fiert in apa rece cu sare, se lasa sa fiarba si se spumeaza de cel putin doua ori.

Dupa aceea se adauga ceapa si se continua fierberea. Dupa ce carnea a fiert exista doua procedure ori lasam carne pe oase ori o scoatem si o taie in cubulete mici, depine de dumneavoastra. In ciorba se adauga orezul prefiert, tarhonul oparit si liezonul format din smantana si galbenusuri, atentie trebuie temperat si adaugat incet putin cate putin. Se mai continua fierberea inca 15 minute.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

adry88 1

24.10.2012, 18:13

buna

lilik 1

24.10.2012, 18:32

tare buna

marcela1979 1

30.12.2012, 02:56

un deliciu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu costita de porc