Ciorba radauteana

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 22 Dec 2013 | 5189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam legumele ,le spalam cu apa rece ,apoi le punem la fiert intregi ,impreuna cu pieptul de pui spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de pui se taie cuburi sau fideluta si se adauga la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

 


TIPS-URI

1

Legumele ramase se pot toca marunt si adauga la ciorba ,dupa preferinte ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Gaby_d