Chiftelute din orez

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 16878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca orez
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • sare,piper, vegeta
  • patrunjel
  • 2 oua
  • faina, pesmet, susan
  • bucati de carne, carnati sau cascaval - pentru umplutura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din orez:

In 3 cesti cu apa se pune la fiert orezul impreuna cu morcovul taiat cuburi ,
sare, vegeta. Dupa ce s-a fiert un orez mai legat, se lasa la racit.
Se amesteca apoi cu patrunjel tocat marunt si ardeiul gras tocat cuburi.
Se formeaza chiftelutele cu mainile ude,iar la mijloc se pune cate o bucata de carnat, carne prajita,sau un cub de cascaval.Eu am folosit piept de pui prajit.
Se pot lasa si simple.
Se dau prin faina, ou batut si prin pesmet amestecat cu susan.
Se prajesc in ulei fierbinte pana se rumenesc frumos, sau se pot pune intr-o tava si coace la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

ieri la 16:14

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

pe 07.04 la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 07.04 la 10:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi - Aperitiv delicios si usor de preparat