Chiftele de pui

de Bya Ralu in Pui, 22 Dec 2015 | 3347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • marar
  • vegeta/piper/boia dulce
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa si mararul tocate marunt.

Se pune oul si putina faina cat sa se lege putin compozitia.

Cu mana umeda se formeaza chiftele care se trec prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se prajesc pe ambele parti si se scot pe un servet de hartie.

Se servesc atat calde cat si reci cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe din pulpe de pui