Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 8155 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" v-am pregatit doua checuri-aperitiv tare gustoase, poate le incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 4 linguri ulei;
  • 400 ml lapte;
  • o conserva de fasole alba boabe de 400 g;
  • 400 g ardei copt in otet;
  • 12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g);
  • 400 g faina;
  • un praf de sare;
  • un praf de copt (10g);
  • doi carnati oltenesti;
  • 2 lingurite ketchup dulce;
  • seminte de susan.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnatii se frig intregi la tigaie.

Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia.

Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]