Mamaliga cu branza de burduf si ou

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 7202 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru mamaliga:

  • malai cat cuprinde
  • apa
  • sare

Pentru umplutura:

  • branza de burduf
  • 2 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza de burduf si ou:

Intr-un ceaun se pune apa cu putina sare la fiert.

Cand incepe sa clocoteasca se pune treptat malaiul amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.

Se lasa la foc mic sa fiarba bine,se mai amesteca din cand in cand iar cand este gata se scoate pe o farfurie.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline,punem un rand de mamaliga,deasupra punem branza de burduf rupta in bucati ,acoperim din nou cu mamaliga iar deasupra se pune putina branza de burduf.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic pana se topeste branza,cam 10 minute.

Se serveste cu ou ochi si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza de burduf si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Gherca Daniela 1

05.01.2016, 17:28

imi place!

sebirizescu 1

08.01.2016, 19:59

multumesc

RuxyRux 1

09.01.2016, 20:54

Preferata mea...imi place mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]