Cascaval pane

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2011 | 7873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • felii groase  de cascaval
  • pesmet
  • faina
  • ou
  • sare
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

 Batem oul cu sarea.Dam feliile de cascaval prin ou,apoi prin faina,iarasi prin ou si la final prin pesmet.

Prajim feliile in uleiul incins,pe fiecare parte avand grija cand le intoarcem de pe o parte pe cealalta sa nu se imprastie pesmetul.Nu trebuie lasate mult,doar pana se rumeneste pesmetul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa si smantana