Cartofi taranesti

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 10734 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1kg cartofi
  • 3 cepe mai mici
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Spalam cartofii apoi ii punem intr-o oala la fiert. Cand furculita intra in ei inseamna ca sunt gata si ii luam de pe foc. Scurgem apa si ii lasam la racit dupa care ii curatam de coaja si ii taiem cubulete.
Curatam cepele, le spalam si le taiam pestisori dupa care le lasam la calit in putin ulei. Cand vedem ca ceapa este gata, adaugam cartofii cubulete, condimentam si mai lasam pe foc cateva minute amestecand usor astfel incat cartofii sa nu se sfarame.
Luam vasul de pe aragaz si servim ca garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mimmi 1

04.08.2011, 12:15

As manca in fiecare zi ce mult imi plac

ionela2682 1

06.08.2011, 14:07

maerean_alina_maria 1

12.11.2013, 22:07

incearca sa pui si niste slaninuta afumata pe langa ceapa iese super buna!!! dar e buna si fara!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu avocado