Saratele din foietaj

de ralu_river in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2012 | 8107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj
  • un ou
  • cascaval ras
  • susan, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele din foietaj:

Aluatul se intinde putin pe o masa tapetata cu faina. Oul se bate si se unge aluatul cu el, cu o pensula. Se presara apoi cascaval ras, mac si susan.

Se taie aluatul in 4-5 bucati mari, apoi fiecare in bucati mici, cam cat un deget de late. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se dau la 180 de grade (cuptor preincalzit) pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval la cuptor