Cartofi taranesti

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2011 | 10597 vizualizari

COMENTARII (18)

gaby_duceag 1

03.08.2011, 10:31

Iulia, ai postat retete una si una!
Toate imi plac Bine ai revenit.
Stiu ca iar pleci ) dar mai vii tu )

Ubulika 1

03.08.2011, 10:44

Rocsi 1

03.08.2011, 10:48

LUK 1

03.08.2011, 10:53

gustosi

MotanLaOale 1

03.08.2011, 11:23

meosiris 1

03.08.2011, 11:47

Salut la toata lumea! Ma bucur ca va plac retetele mele!
Se adunasera pe blog cateva pe care nu le impartasisem cu voi asa ca am dat repede fugutza aici .
Pai sincera sa fiu am fost cam ocupati in acest timp, mai ales ca 3 saptamani am fost in Romanica apoi 2 saptamani mi-am adus parintii in vizita la noi .
Sper sa fiu cat mai des pe aici pe langa voi caci imi sunteti toti dragi. Va pup!

aziz 1

03.08.2011, 12:34

da tocmai ce ma gandeam ca si cartofii si sparanghelul in bacon le-am vz pe blog

Lau 1

03.08.2011, 14:00

place

adry88 1

03.08.2011, 16:44

buni rau

mamaieelena 1

03.08.2011, 16:59

divainbucatarie 1

03.08.2011, 17:58

MIUTA 1

03.08.2011, 18:21

alinutzika 1

03.08.2011, 19:55

grozavi

RuxyRux 1

03.08.2011, 20:11

Arata delicios

Bunica 1

03.08.2011, 22:33

asa te intampin eu ce buni sunt cartofii !

mimmi 1

04.08.2011, 12:15

As manca in fiecare zi ce mult imi plac

ionela2682 1

06.08.2011, 14:07

maerean_alina_maria 1

12.11.2013, 22:07

incearca sa pui si niste slaninuta afumata pe langa ceapa iese super buna!!! dar e buna si fara!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de artofi evantai