Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

de -Licurici- in Porc, 2 Apr 2019 | 2465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc;
  • 2 linguri ulei;
  • o lingurita boia afumata;
  • 1/2 lingurita chimion;
  • sare roz de Himalaya;
  • piper;
  • bere cu ghimbir.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir:

Carnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider.

Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si un pahar mic de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit.

Dupa 35 min, se scoate si se adauga berea de ghimbir.

Se mai lasa 40-45 min la cuptor.

Se poate servi cu piure de cartofi sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

03.04.2019, 08:07

Multumesc pentru aprecieri! Berea asta ii da un gust interesant. Cum zice Rocsi, este fara alcool si chiar are gust de socata. ) Ma gandeam ca decat eu am observat asta

mena29 1

03.04.2019, 08:12

Tare bun, Laura!

dantes 1

03.04.2019, 09:55

Gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc la tigaie reteta ungureasca