Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

de -Licurici- in Porc, 2 Apr 2019 | 2574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne de porc;
  • 2 linguri ulei;
  • o lingurita boia afumata;
  • 1/2 lingurita chimion;
  • sare roz de Himalaya;
  • piper;
  • bere cu ghimbir.
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir:

Carnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider.

Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si un pahar mic de apa, apoi se baga in cuptorul preincalzit.

Dupa 35 min, se scoate si se adauga berea de ghimbir.

Se mai lasa 40-45 min la cuptor.

Se poate servi cu piure de cartofi sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (20)

-Licurici- 1

03.04.2019, 08:07

Multumesc pentru aprecieri! Berea asta ii da un gust interesant. Cum zice Rocsi, este fara alcool si chiar are gust de socata. ) Ma gandeam ca decat eu am observat asta

mena29 1

03.04.2019, 08:12

Tare bun, Laura!

dantes 1

03.04.2019, 09:55

Gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu mere si stafide