Cotlete de porc in sos de smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 7 Mar 2011 | 12367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc
  • sare,piper
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita boia iute
  • Piure de cartofi:
  • 500 g cartofi
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri smantana lichida
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita condimente/delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc in sos de smantana:

Carnea se bate cu ciocanul,apoi se condimenteaza.Feliile de carne se pun in uleiul incins si se rumenesc bine pe ambele parti;se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald.

Ceapa se toaca marunt si se rumeneste in uleiul ramas in tigaie;se adauga boiaua si se amesteca.

Cand ceapa este moale se adauga bucatile de carne si un pahar cu apa.

Se lasa sa fiarba 15 minute,apoi se adauga smantana amestecand energic.Se potriveste de sare si piper.

Piure:

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare;se scurg si se pun in robot,se adauga restul ingredientelor si se porneste robotul.Astfel obtinem un piure de cartofi fin,care ramane asa si dupa racire. Carnea in sos se serveste alaturi de piure si se asezoneaza cu patrunjel uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu crusta de mustar