Carnati de casa

de Lau in Mezel de casa, 15 Ian 2015 | 14401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg pulpa de vita
  • 1 kg slanina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • condimente pentru carnati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust.

Matele le spalam bine.punem apa in mate ca sa verificam unde sunt sparte(le taiem de unde sunt sparte).

La masina de tocat adaugam ustensila pentru carnati,punem matul si ii facem nod la capat.

Umplem matul cu compozitia de carne,ii rasucim cand avem dimensiunea dorita,continuam pana umplem matul.

Ii punem la frigider pana a 2 zi cand ii vom afuma,sau ii asezam pe o bara de lemn intr-o incapere racoroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]