Cabanos invelit in foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 14295 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj frantuzesc
  • 5 bucati cabanos
  • un ou
  • seminte de mac si susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos invelit in foietaj:

Se lasa la dezghetat foietajul.Se intinde dupa ce s-a dezghetat se imparte in 9 bucati.Cabanosul se taie in functie de latimea patratului de foietaj.Cabanosul se taie mai lung si se cresteaza capetele in forma de cruce.Se ia fiecare bucata de cabanos taiata si crestata si se imbraca in patratele de foietaj.Capetele cabanosului raman afara.In timpul coacerii in cuptor se deschid capetele cabanosului crestat.Dupa ce cabanosul a fost imbracat se aseaza intr-o tava.Se ung cu ou si se presara cu mac si susan.Se dau la cuptor cca 30-40 min.la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos invelit in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos