Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2025 | 2244 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

       Oricând ai poftă de o gustare bună, încearcă rețeta noastră de Covridog de casă. Aceste rulouri cu cârnați sunt foarte gustoase și îi poți pregăti din ingrediente simple și la îndemână.
      Pentru a pregăti Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros, ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, drojdie, ouă, cârnați, semințe de susan.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros
      • 500 g făină de grâu
      • 1 ou
      • 250 ml apă călduță
      • 7 gr drojdie uscată
      • 1 linguriță sare
      • 1 linguriță zahăr
      • 2-3 linguri ulei
      • 500 g cabanos
      • 1 ou pentru uns
      • semințe de susan și de mac
      Portii: 20
      Timp de preparare: sub 120 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros:

      Cum se prepara Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros:

      Într-un bol, pune făina, drojdia, apa, un ou, o linguriță de zahăr și un praf de sare. Amestecă ingredientele cu o spatulă, apoi scoate aluatul pe un blat uns cu puțin ulei și frământă-l până devine omogen.  Te poți ajuta de ulei ca să frămânți mai ușor. Pune aluatul înapoi în bol, acoperă-l cu un prosop curat și lasă-l la dospit timp de o oră.

      Taie cârnații în jumătăți. 

      Scoate aluatul pe un blat ușor înfăinat și întinde-l în strat subțire. Cu ajutorul unui cuțit, taie fâșii late de 3-4 cm și rulează-le strâns peste cârnați. Așază rulourile obținute într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unge-le cu ou bătut, apoi presară semințe de susan și de mac.

      Coace rulourile în cuptorul preîncălzit, la 180 grade C, timp de 30 minute sau până se rumenesc frumos.

      După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit puțin. 

      Servește cu mare poftă, sunt extrem de gustoși și fragezi.

      Încearcă și rețeta de Ruladă cu cașcaval și bacon, un aperitiv foarte gustos sau rețeta de Rulouri cu gorgonzola.

      Îți recomandăm și rețeta de Rulouri cu spanac și brânză.

       

      Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog de casă - Simplu, rapid și extrem de savuros" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Chifle cu măsline - Rețeta simplă, cu frământare redusă

      ieri la 07:55

      Înghețata de cappuccino - Deliciul răcoritor de vară

      de RODIMUR 8

      pe 03.08 la 21:55

      Fursecuri Piersici – Reteta traditionala romaneasca

      pe 03.08 la 10:48

      TOP
      utilizatori

      RODIMUR

      2204 puncte

      Caty

      1206 puncte

      Rocsi

      216 puncte

      Tabita _

      200 puncte

      cristina1985

      200 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Choux-uri aperitiv