Bulete de cascaval

de kryky_55 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2009 | 26032 vizualizari

 

Buletele de cascaval le-am facut pentru prima data ceva luni in urma insa m-am indragostit de ele si de atunci ori de cate ori am musafiri gasesc scuze ca sa le refac :))

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval
  • 200 grame branza feta
  • 300 grame mozzarele
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea.

Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul.

Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei incins astfel incat bilutele sa pluteasca ,aveti insa mare grija pentru ca se prajesc foarte repede.

Cand sunt rumenite frumos le scoateti pe un servetel sa ase absoarba surplusul de ulei.

Mie imi plac foarte tare,ies pufoase iar in mijloc sunt goale..yummmm

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 600 lei
1299.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (21)

MIUTA 1

20.09.2013, 15:00

La multi ani !!!

Bunica 1

20.09.2013, 15:43

La multi ani!

lili81 1

29.11.2013, 14:03

arata super , o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SPARANGHEL GRATIN