Briose cu branza topita si cabanos

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2015 | 5573 vizualizari

 

Vaaai...cat de bune au fost aceste briose, mai ales calde. Nu am avut cascaval Sofia, asa cum prevedea reteta, dar au fost foarte bune si cu branza topita.

 

INGREDIENTE

  • 100 g cabanos;
  • doua oua;
  • 200 ml lapte;
  • doua linguri ulei;
  • 100 g (6 felii ambalate individual) branza topita cu cascaval de la Delaco;
  • un ardei kapia copt, in otet;
  • 200 g faina;
  • un plic praf de copt;
  • o lingura de seminte de susan.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza topita si cabanos:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cabanosul se taie feliute si se prajeste.

Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, branza topita taiata in patratele, cabanosul prajit si ardeiul kapia taiat fasii.

Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se toarna peste ele compozitia lichida si se omogenizeaza.

Formele de briose se ung cu ulei, se umplu cu compozitia rezultata si peste ele se presara seminte de susan. Apoi se aseaza intr-o tava si se introduc la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza topita si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci