Bors cu carne de vitel

de cerbu in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 5059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel (cca 500 g)
  • radacinoase (morcov, patrunjel, telina)
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva de rosii
  • cativa cartofi
  • marar si patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • leustean uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • bors acru, in functie de preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de vitel:

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic.
Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in prealabil cu putina sare. Se potiveste gustul de sare si piper.

Se pune verdeata tocata marunt si se mai dau cateva clocote. La sfarsit se presara patrunjel si leustean uscat Kotanyui pentru un plus de savoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan a la grec( in varianta a la Ruxy)