Ardei copti la borcan

de lira in Conserve, 20 Sep 2010 | 50719 vizualizari

 

Ingrediente pentru 5 borcane de 720 ml

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei capia
  • 1/2 l ulei pt prajit
  • 2 cani otet
  • 2 cani zahar
  • 3-4 linguri sare
  • salicil / conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti la borcan:

Ardeii se prajesc in ulei mult( ca si cartofii pai), dupa care se decojesc. Prajiti in acest fel, toata povestea se desfasoara mult mai repde decat daca ar fi prajiti pe plita.

Ardeii se curata, eu le-am indepartat si cotorul, dupa care se sareaza si se lasa la scurs. Intr-o oala pregatim otetul cu sarea si zaharul si le punem pe foc. In fiecare borcan se pune un varf de cutit de salicil, dupa care turnam zeama peste si inchidem borcanele. Borcanele se pun la foc intr-o oala pentru 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca in oala, dupa care se pot depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti la borcan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti la otet